У Росії презентували варіант використання НАР, який Україна реалізувала ще рік тому

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вчора в ході відкриття Міжнародного військово-технічного форуму «Армія-2018», в військово-патріотичному парку «Патріот», що в підмосковній Кубинці, була представлена ​​дуже цікава варіація підвісного блоку модульної конструкції 9-А-5013. Даний блок призначений для пуску 80-мм некерованих авіаційних ракет (НАР) С-8.

Що цікаво, дана варіація була представлена ​​не тільки в якості застосування на вертольотах Мі-28НМ, а й автотранспорті, зокрема, на пікапах УАЗ «Патріот пікап».

І ось, здавалося б, представлений новий блок для С-8, і що з того? А, мабуть, те, що варто було б нам повернутися на рік назад і згадати, як реагували в Росії на появу безпілотної платформи “Фантом” з встановленим на неї блоком Б8В20, а так само застосування цих блоків на МТЛБ. Скільки було критики і порівнянь з виробами терористів ІГІЛ і сирійських повстанців, які розміщують пускові установки на пікапах, желчеіспусканія про ефективність і точності. І що ж?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Варто відзначити, що російські зброярі не в перший раз трапляються на критиці українських видів озброєнь і модернізації техніки, які самі ж проводять у себе. Згадати хоча б хвилю нападок і глузувань, які від гібридних експертів отримала модернізація МіГ-29МУ2, що має на озброєнні керовані ракети «повітря-земля», а також керовані авіаційні бомби. А через деякий час стало відомо, що Росія так само інтегрує керовані ракети «повітря-земля» і керовані авіаційні бомби в свої МіГ-29.

Власне, в черговий раз помічаю, чим голосніше ор гібридних експертів, тим яскравіше у них горить. Адже, по суті, презентувавши “Фантом”, Україна випередила РФ з їх блоком 9-А-5013, а МіГ-29МУ2 може відбити неабияку частку потенційної клієнтури, яка побажає провести такий цікавий апгрейд для своїх винищувачів.

Та й приємно, що в деяких питаннях ВПК Росія все ж позаду України.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

ДЖЕРЕЛОsprotyv.info

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.