Samsung Galaxy Watch FE отримає майже всі функції Galaxy Watch 6 за нижчою ціною

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Компанія Samsung представила новий економічний варіант смарт-годинника – Galaxy Watch FE. Цей годинник доступний за ціною 200 доларів і має багато функцій, які є в дорожчих моделях, зокрема Galaxy Watch 6 за 300 доларів. Серед функцій Galaxy Watch FE варто відзначити відстеження сну, моніторинг фізичних вправ і датчик стану організму.

Реклама

Годинники доступні у трьох кольорах: чорному, рожевому та золотому, і мають круглий дизайн, аналогічний Galaxy Watch 6. Вони володіють класом захисту IP68, що означає стійкість до води і пилу, і працюють на платформі Wear OS з інтерфейсом Samsung One UI 5 Watch. Цей інтерфейс забезпечує годинникам ті ж програмні можливості, що і їхнім дорожчим аналогам.

Серед інших функцій Galaxy Watch FE можна відзначити сповіщення про високий і низький пульс, повідомлення про нерегулярні серцеві ритми, аналіз бігу і зону пульсу, що налаштовується під час тренувань. Це робить їх привабливим вибором для тих, хто шукає функціональні смарт-годинники за доступною ціною.

Крім того, у них є програма для зняття електрокардіограми, що відрізняє годинник Samsung від інших конкурентів за порівнянною ціною, таких як Apple Watch SE за 250 доларів, в яких немає програми для зняття ЕКГ.

Обидві моделі Galaxy Watch відрізняються один від одного батареєю та процесором. Ємність акумулятора Galaxy Watch FE трохи менша – 247 мАг у порівнянні з 300 мАг у 40-міліметрових Galaxy Watch 6. У FE також використовується більш старий чіп Exynos W920, який раніше використовувався в Galaxy Watch 4 і 5. На відміну від серії , Galaxy Watch FE доступні лише в одному корпусі розміром 40 мм. Galaxy Watch 6 доступні у варіантах 40 мм або 44 мм, а Galaxy Watch 6 Classic з обертовим безелем – у розмірах 43 мм або 47 мм.

Galaxy Watch FE будуть доступні у двох версіях: Bluetooth-модель за 200 доларів, яка буде доступна з 24 червня, та LTE-версія за 250 доларів, яка вийде у жовтні.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ