Чи відновить Apple випуск великого iMac: Останні чутки про 32-дюймовий моноблок

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Вже минуло більше двох з половиною років, відколи Apple зупинила випуск 27-дюймового iMac, перейшовши на власні процесори та відмовившись від Intel. З тих пір єдиним моноблочним комп’ютером компанії залишився 24-дюймовий iMac, і користувачі не мають можливості придбати більшу модель.

Реклама

Постає питання: чи повернеться коли-небудь більший iMac? Видання MacRumors зібрало останні чутки та інформацію на цю тему.

Відсутність офіційних планів на 27-дюймовий iMac

У 2022 році Apple оголосила, що не планує випускати нову версію 27-дюймового iMac з процесором Apple Silicon. Натомість компанія рекомендувала використовувати окремий монітор Studio Display разом із Mac Studio або Mac mini.

Хоча ця заява зняла ймовірність повернення 27-дюймового iMac, перспектива появи ще більшої моделі залишається. Майже рік тому Марк Гурман з Bloomberg і аналітик Мінґ-Чі Куо повідомили, що компанія розробляє 32-дюймовий iMac, який може бути представлений наприкінці 2024 або в 2025 році. Куо зазначив, що новий iMac буде оснащений підсвічуванням miniLED, що забезпечить вищу яскравість і контраст у порівнянні зі звичайними LCD-дисплеями.

Останні оновлення та перспективи

В останні місяці новин про очікуваний 32-дюймовий iMac не з’являлося. Однак у серпні 2023 року Марк Гурман підтвердив, що Apple все ще розглядає можливість випуску більшого iMac.

“Більший iMac залишається в планах Apple, але поки незрозуміло, чи буде це продукт на M4 або щось, що вийде пізніше,” — зазначив він.

На даний момент це вся доступна інформація про можливий великий iMac.

Загалом, здається, що більший iMac може бути у планах Apple, але поки що залишається тільки чекати на офіційні анонси. Тим часом очікується, що 24-дюймовий iMac буде оновлено чіпом M4 у жовтні цього року, разом із новими моделями MacBook Pro та Mac mini.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ