Стратегія Age of Mythology: Retold запустила тестування майбутнього контенту

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Стратегія Age of Mythology: Retold запустила тестування майбутнього контенту, дотримуючись успішного старту останнього ремейку від Microsoft. Критики та гравці оцінили зусилля розробників із модернізації класичної стратегії в реальному часі.

Реклама

Після успішного запуску гри розробники вже дивляться в майбутнє проекту. Однією з частин цього майбутнього стала анонсована програма Public Update Preview, перша сесія якої вже активована.

Public Update Preview – це система, що дозволяє фанатам ігрової серії Age отримати доступ до майбутнього контенту перед офіційним випуском. Оновлення доступні в короткий період перед великими оновленнями для випробування гравцями, а також для надання зворотного зв’язку розробникам. Ця система успішно працює в інших іграх із серії Age of Empires, включаючи останній випуск – Age of Empires IV, і тепер настав час Age of Mythology: Retold.

Перший в історії публічний перегляд перегляду для Retold пройде з 27 по 30 вересня поточного року. Це оновлення включає значні виправлення помилок і змін, таких як рейтинговий режим 4v4 і швидка гра, відповідь на високий попит спільноти.

Бажаючі брати участь у програмі публічного попереднього перегляду оновлення Age of Mythology: Retold можуть відвідати офіційне оголошення та використовувати надані посилання. Користувачі повинні мати копію гри в Steam для доступу до сторінок програми. Після приєднання до програми гра автоматично додасть нову BET A гілку в налаштуваннях Steam, де гравці зможуть випробувати майбутній контент.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ