Продуктивність Apple A18 Pro та Snapdragon 8 Gen 3 порівняли в умовах гри Genshin Impact

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Нові моделі iPhone 16 Pro та iPhone 16 Pro Max від Apple принесли суттєві покращення, що значно підвищили продуктивність та стабільність, особливо під час ігор. Однією з головних інновацій стала інтеграція графенової теплової системи, яка забезпечує ефективне відведення тепла, дозволяючи пристроям стабільніше працювати при виконанні ресурсоємних завдань. Також чіпсет A18 Pro, що використовується в цих моделях, демонструє вищу продуктивність порівняно з попереднім A17 Pro.

Реклама

Тести продуктивності iPhone 16 Pro Max з грою Genshin Impact показали його перевагу над iPhone 15 Pro Max в плані стабільності. Водночас, пристрій поступився Red Magic 9S Pro, оснащеному процесором Snapdragon 8 Gen 3, завдяки активній системі охолодження, що дозволяє уникнути перегріву.

iPhone 16 Pro Max під час гри Genshin Impact забезпечував середню частоту 55,5 кадрів на секунду, тоді як флагманські Android-пристрої на Snapdragon 8 Gen 3 досягали 59,9 кадрів на секунду. Хоча різниця в показниках невелика, завдяки системі охолодження Red Magic 9S Pro ігровий процес був більш стабільним. Водночас, чіп A18 у iPhone 16 Pro показав частоту 49,5 кадрів на секунду, що пояснюється менш ефективною системою тепловідведення в порівнянні з моделлю Pro Max.

Не всі смартфони на Snapdragon 8 Gen 3 показували однакові результати: наприклад, Xiaomi 14 Pro забезпечив лише 38,9 кадрів на секунду, що вказує на різницю у системах тепловідведення між моделями. Крім того, нові iPhone 16 Pro і 16 Pro Max мають покращену автономність завдяки більш ємним батареям — iPhone 16 Pro пропрацював 14 годин і 7 хвилин при постійному веб-серфінгу з яскравістю екрану 150 ніт.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ