Вибух навушників Samsung призвів до втрати слуху у дівчини

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

На одному з форумів південнокорейської компанії Samsung з’явився незвичний пост зі скаргою. 24-річний чоловік розповів, що його дівчина взяла на деякий час Samsung Galaxy Buds FE, і після цього втратила слух.

Реклама

Користувач пояснив, що через кілька хвилин після початку прослуховування навушник вибухнув прямо у вусі дівчини. Він був заряджений лише на 36%, і зарядний пристрій не підключали. Після медичного обстеження постраждала заявила, що вухо, в якому стався вибух, більше не може чути.

Представники сервісного центру Samsung висловили своє здивування через цю подію та запропонували замінити вибухнувший навушник на новий, зазначивши, що старий навушник насправді не вибухнув, а просто деформувався. Крім того, у відповідь на звернення постраждалої до Samsung, їй повідомили, що якщо вона не планує подавати заявку на свої законні права, компанія не зацікавлена у подальшому спілкуванні.

Журналісти зазначають, що з моменту інциденту минуло кілька місяців, але постраждалі користувачі так і не отримали жодних дій або компенсації від Samsung. Саме тому це звернення було опубліковано на форумі.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ