iPhone з iOS 18 сповіщатимуть про використання повільної зарядки

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

На конференції розробників WWDC 2024 компанія Apple представила кілька значних оновлень операційної системи iOS 18. Основна увага була зосереджена на появі Apple Intelligence та інтеграції цієї системи з різними встановленими додатками. Цього року користувачі отримають більше контролю над своїми пристроями у повсякденному використанні.

Реклама

Серед нововведень для підвищення зручності є розширені налаштування акумулятора, які дозволяють відстежувати швидкість заряджання. Система iOS 18 сповістить вас, якщо до вашого iPhone підключено повільний зарядний пристрій. Для цього потрібно перейти до розширених параметрів акумулятора в налаштуваннях системи.

Про цю функціональність повідомили на форумі Reddit. Один із користувачів підключив до iPhone 15 Pro Max адаптер із потужністю зарядки всього 5 Вт. Система повідомила, що заряджання відбувається повільно. Бета-версія iOS 18 для розробників отримала більше кольорів на графіку заряду акумулятора. Під час повільного заряджання відображається помаранчева смуга та напис «Повільний зарядний пристрій».

Наразі ця інформація доступна в налаштуваннях акумулятора замість повідомлення з описом того, що пристрій заряджається недостатньо швидко. Звичайно, було б краще, якби інформація з’являлася на головному екрані без потреби шукати її у глибинах налаштувань. У індикаторі повільної зарядки також є посилання на статтю підтримки Apple, але поки вона не відкривається.

Невідомо, яка потужність зарядки вважається Apple кордоном між повільною і нормальною зарядкою, але відомо, що доступні розширені ліміти зарядки. Якщо раніше можна було змусити її зупинятися на рівні 80%, тепер доступні значення 85%, 90% і 95%.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ