У тесті на автономність Galaxy S24 Ultra перевершив усі моделі iPhone 16

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Нова лінійка iPhone 16 від Apple зосереджена на поступових вдосконаленнях, а не на радикальних змінах. Компанія особливо підкреслює покращення часу автономної роботи батареї у всіх моделях серії iPhone 16.

Реклама

Згідно з заявами Apple, iPhone 16 Pro Max забезпечує на чотири години більше відтворення відео порівняно з попередніми моделями. Основна ж модель серії iPhone 16 може працювати на дві години довше. Однак реальні тести, проведені популярним YouTube-блогером MrWhosetheboss , показали фактичну продуктивність батареї.

У ході тестування нові iPhone порівнювали з попередніми версіями та головним конкурентом на Android — Samsung Galaxy S24 Ultra. Результати показали, що Galaxy S24 Ultra з батареєю на 5000 мАг працював 12 годин і 31 хвилину.

iPhone 16 Pro Max посів друге місце, пропрацювавши 11 годин і 22 хвилини, що значно перевищує показник iPhone 15 Pro Max, який протримався 9 годин і 35 хвилин. Решта моделей iPhone 16 показали схожі результати, але жодна з них не перевершила Galaxy S24 Ultra за часом автономної роботи.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ