Samsung Galaxy S26 отримає значний приріст продуктивності

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

З урахуванням того, що до випуску Samsung Galaxy S25 залишилося лише чотири місяці, з’явилися перші чутки про Samsung Galaxy S26, який, як очікується, забезпечить значне покращення продуктивності при запуску на початку 2026 року.

Реклама

Флагманські смартфони щороку стають швидше, але нова інформація з китайських джерел натякає на можливе різке зростання продуктивності завдяки чіпсету Qualcomm Snapdragon 8 Gen 5.

Хоча ще не був показаний чіп Snapdragon 8 Gen 4 (його вихід очікується наступного місяця), його спадкоємець, схоже, буде розроблений з використанням 3-нанометрової технології, що забезпечує більш високу продуктивність та покращену енергоефективність. За даними джерел з Китаю, максимальна тактова частота нового чіпсету може досягти 5 ГГц, що значно перевищує 3,4 ГГц чіпа Snapdragon 8 Gen 3.

Тестові результати, що недавно поширилися, припускають, що Samsung Galaxy S25 Ultra з Snapdragon 8 Gen 4 може перевершити iPhone 16 Pro Max за обчислювальною потужністю. Однак іноді Samsung використовує різні чіпи для різних моделей залежно від регіону, як це було з Galaxy S24 та S24 Plus. Залишається тільки дочекатися Galaxy S25, щоб побачити, що він передбачить для Galaxy S26.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ