Новий мобільний додаток Dyson з функцією AR показує, де ви забули забратися

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Dyson завжди була на передньому краї вакуумних технологій: багато пилососів преміум-класу заповнюють сторінки її каталогу продукції. Тепер компанія, схоже, переходить у світ доповненої реальності, представивши Dyson CleanTrace – нову функцію в мобільному додатку MyDyson, яка покаже вам всі місця у вашому будинку, які ще доведеться прибрати.

Використовувати Dyson CleanTrace дуже просто, хоч і з досить строгими обмеженнями. Наприклад, вона працює лише з дорогим бездротовим пилососом Dyson Gen5detect. Крім того, для роботи потрібен смартфон з лідарним сканером (наприклад, iPhone 15) та спеціальний затискач для кріплення телефону до пилососу (ціна якого поки що не визначена). Після цього ви зможете запустити програму MyDyson і отримати безкоштовний доступ до функції CleanTrace, коли вона з’явиться в червні.

Коли ви пилососите будинок, Gen5detect залишає за собою фіолетовий слід, який видно у мобільному додатку, даючи вам візуальне підтвердження того, які зони у вашому будинку були прибрані. За словами Dyson, мета AR-додатку – допомогти людям наслідувати “методичний підхід до прибирання, що застосовується роботами-пилососами”.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Можливість бачити, де ви пилососили, а де ні, безперечно, корисна, і це має стати приємним доповненням до Gen5detect, коли він вийде на ринок цього літа.

Це не перша спроба Dyson допомогти людям забиратися так, як це роблять роботи-пилососи: Gen5detect вже пропонує унікальну зелену фару, призначену для кращого освітлення пилу, що ховається на підлозі. У міру того як ви всмоктуєте пил та сміття, зелене свічення навколо пилососа поступово стає тьмянішим. У поєднанні з функцією CleanTrace, що готується до випуску, домогтися ідеальної чистоти в будинку стане простіше, ніж будь-коли.

Компанія Dyson не повідомила, чи ця функція буде поширюватися на інші пилососи або обмежиться тільки моделлю Gen5detect. Схоже, ніщо не обмежує цю функцію лише цим бездротовим пилососом преміум-класу (крім необхідного затиску для смартфона), тому ми сподіваємося, що в майбутньому вона пошириться і на більш доступні продукти. Очікуйте, що найближчими місяцями стане відомо про дату виходу та ціну затиску.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОgadgetmatch.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.