Нові кольори iPhone 16 сподобаються не всім

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними китайського інсайдера Fixed Focus Digital, на складальній лінії для тестового виробництва вже почалося складання базових iPhone 16. З фабрик, де бачили нові смартфони, наживо долинають відомості про те, що пристрої «виглядають не дуже».

Згідно з одним із працівників заводу, базові iPhone 16 будуть пофарбовані в синій колір з відтінком темно-фіолетового. Джерело стверджує, що модуль камери при цьому пофарбований більш темний колір, що виглядає занадто контрастно.

“Кожен, хто її бачив, каже, що вона потворна”, – передало слова співробітників китайське видання MyDrivers. Сам інсайдер Fixed Focus Digital заявив: «Також є зелена версія. Виглядає не дуже добре, але, подивившись на синій смартфон, я зрозумів, що зелений непоганий…»

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Варто зазначити, що йдеться про тестове складання, на якому Apple може експериментувати з дизайном і квітами майбутніх iPhone. Не виключено, що компанія почує незадоволені відгуки з боку заводчан і переосмислить палітру кольорів майбутньої лінійки смартфонів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.