Windows 11 отримала велике оновлення: що додали

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З сьогоднішнього дня Microsoft починає поширювати чергове велике оновлення Windows 11. До нього увійшли не тільки нові ІІ-функції, але і більш «приземлені» інструменти, покликані спростити повсякденний досвід користувача власників ПК.

Частина зазначених вище та інших функцій стане доступною пізніше цього року — наприклад, нові можливості Microsoft Copilot активуються лише наприкінці березня. Фірмовий ІІ навчиться включати режим енергозбереження комп’ютера на прохання користувача, зможе показувати доступні Wi-Fi мережі, очищати кошик та демонструвати завантаження пам’яті ПК.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Заодно ОС запам’ятовуватиме, які макети розподілу вікон на робочому столі воліє користувач, і почне пропонувати їх під час роботи. Нарешті, ІІ-функції з’являться у штатному редакторі фотографій, який зможе видаляти об’єкти з фото, а відеоредактор отримає функцію автоматичного видалення пауз із відеороликів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.