Windows 11 запише всі дії користувача

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Операційна система Windows 11 тепер записуватиме всі дії користувача. Нову функцію додали в налаштування у розділі «Конфіденційність та безпека».

Реклама

Зміни виявили у складання 26212. Опція називається Recall And Snapshots. Вона зберігає всі дії на комп’ютері. Наприклад, які папки, файли або програми запускав користувач. Історія зберігається на спеціальній часовій шкалі. З її допомогою можна згадати про будь-які дії. Наприклад, ШІ-помічник підкаже, коли користувач редагував той чи інший документ щодо його опису.

Для захисту конфіденційності функцію можна буде вимкнути. Однак, за попередніми даними, опцію можна встановити автоматично. Коли фішка з’явиться у стандартній версії Windows 11, не уточнюється. Можливо, Microsoft анонсує її на спеціальному заході, присвяченому ШІ-функціям. Воно відбудеться 20 травня.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоwindowslatest.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: