Помилка в iOS 17.5 призводить до появи старих видалених фотографій

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

На Reddit почали з’являтись повідомлення про те, що в останньому оновленні iOS 17.5 з’явилася помилка, через яку старі видалені фотографії (у деяких випадках багато років тому) знову з’являються у фотобібліотеках користувачів.

Реклама

Після оновлення iPhone один із учасників обговорення заявив, що був шокований, виявивши старі фотографії, які він видалив у 2021 році, раптово з’явилися на фотографіях, помічених як недавно завантажені в iCloud. Інші користувачі також приєдналися до подібних історій.

«У мене те саме», – сказав один із відвідувачів. «Я маю чотири фотографії 2010 року, які постійно з’являються як останні завантажені в iCloud. Я неодноразово видаляв їх».

“Зі мною сталося те ж саме”, – відповів інший користувач. «Шість фотографій із різних періодів, все я вже видаляв. Деякі я видалив у 2023 році».

За ніч з’явилося ще більше повідомлень. Один із учасників розповів:

“У мене в бібліотеці телефону знову з’явилася випадкова фотографія з концерту, зроблена на камеру Canon, і вона відображалася так, ніби була додана тільки сьогодні”.

Що саме відбувається, поки неясно, але з огляду на те, що деякі з фотографій були зроблені кілька років тому, це не може бути проблемою, пов’язаною з невидаленням недавніх фотографій. У програмі «Фото» видалені фотографії та відео зберігаються в альбомі «Нещодавно видалені» протягом 30 днів, щоб користувачі могли відновити або назавжди позбутися їх на всіх пристроях.

Повідомлення можуть бути пов’язані з помилкою індексації, пошкодженням фотобібліотеки або проблемою синхронізації між локальними пристроями та iCloud Фото.

Інша ймовірність полягає в тому, що намагаючись виправити помилку синхронізації фотографій, що виникла в iOS 17.3, Apple випадково викликала нову проблему, яка може бути пов’язана з резервними копіями iCloud. Деякі користувачі iOS 17.5 Developer Beta 4 раніше повідомляли про аналогічні проблеми.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоreddit.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: