Нові iPad Pro постачаються з кабелем USB-C відповідного кольору

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Сьогодні день запуску M4 iPad Pro, тож користувачі починають розбирати новий iPad і відчувати його на власному досвіді.

Ми знаємо, що новий iPad Pro має найсучасніший чип Apple, чудовий дисплей Ultra Retina XDR та інші ключові покращення. 13-дюймовий Pro також є найтоншим продуктом Apple, який коли-небудь створювався, і легшим, ніж раніше. Але окрім фізичних змін у тонкості та легкості, чи знаєте ви, що він також постачається з кабелем USB-C, підібраним у тон до корпусу?

Реклама

Я обрав модель космічного чорного кольору і, отримавши сьогодні свій iPad Pro, був приємно здивований, коли виявив, що в коробці є супровідний кабель USB-C космічного чорного кольору.

В онлайн-магазині Apple Store зазначено, що цей кабель USB-C призначений виключно для моделі космічного чорного кольору, оскільки сріблястий iPad Pro отримує власний відповідний кабель.

Блок живлення все ще класичного білого кольору, що створює певну невідповідність, але, можливо, одного дня ми отримаємо і відповідні за кольором блоки живлення.

Наразі, якщо ви хочете придбати сторонній кабель USB-C на веб-сайті Apple, ваш єдиний варіант – білий. Для кабелів Thunderbolt доступні темніші відтінки, але найдешевший коштує $69. На щастя, на Amazon доступні недорогі чорні USB-C від сторонніх виробників.

Нещодавно найяскравішим прикладом створення кабелів, підібраних за кольором, став iMac від Apple. Починаючи з редизайну моделі M1, кожен Mac різного кольору отримав свій власний набір аксесуарів та кабелів, підібраних за кольором.

Це невелика деталь, але я за те, щоб Apple пропонувала кабелі, підібрані за кольором, для всієї своєї лінійки продуктів. У випадку з iPad Pro, давайте зробимо все чорним.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерело9to5mac.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: