Microsoft додатково обмежить неактивовані версії Windows

Microsoft додатково обмежить неактивовані версії Windows
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Microsoft вирішила ще сильніше ускладнити життя користувачів ПК із неактивованою Windows, додавши цього разу низку змін у фірмовий браузер. В останній версії Edge Canary було виявлено нововведення, що обмежує роботу деяких функцій.

Зокрема, джерело повідомляє відразу про три приховані функції, що відповідають за перевірку активації операційної системи. Одна з них значиться як msEdgeLockSettingsInNonActivatedOS. При їх спрацюванні користувач побачить таке повідомлення: «Ми помітили, що Windows не активована, деякі налаштування були обмежені».

Якими саме функціями Edge не зможуть скористатися власники PC з неактивованою Windows – поки не уточнюється. Однак, ймовірно, йдеться про заборону зміни налаштувань вкладки, можливості приховувати стрічку MSN, змінювати тему і т. д. Зараз нововведення знаходиться на стадії тестування.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОwindowsreport.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.