У iOS 18 можна буде запускати програми голосом, причому без участі Siri

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Однією з найцікавіших функцій iOS 18, яку Apple анонсувала сьогодні, стане можливість запуску додатків або інших дій голосом. При цьому загальносистемні тригери спрацьовуватимуть без звернення до Siri.

Реклама

За допомогою покращених голосових команд користувачі iPhone та iPad зможуть призначати власні команди з урахуванням вимови, зрозумілої Siri, для виконання складних завдань. Як видно на зображеннях вище, фраза «Кільця» автоматично запускає програму «Фітнес» та відображає кільця активності.

Загалом це дуже цікаве нововведення, яке дозволить голосом активувати режими “Не турбувати”, режим низького енергоспоживання або вимикати мобільний інтернет. З іншого боку, у системі збільшиться кількість випадкових спрацьовувань при проголошенні слів-тригерів.

Тепер залишилося дочекатися 10 червня, щоб дізнатися, чим ще здивує Apple.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерело9to5mac.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: