Розробку складного iPhone призупинено через несправні екрани

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple призупинила розробку складного iPhone після того, як дисплеї постачальників не витримали суворих стандартів тестування, стверджує новий слух, що прийшов з Китаю.

За словами Fixed Focus Digital, технічного відеоблогера з Гуандуна з величезною китайською аудиторією на Weibo, Apple тестувала складні смартфони, які конкурували, в рамках процесу досліджень і розробок складних пристроїв, який, як вважається, триває з 2016 року.

Принаймні, в одному з тестованих складних смартфонів використовується дисплей виробництва Samsung. Південнокорейська компанія є основним постачальником дисплейних панелей, що використовуються в пристроях Apple, і відомо, що в минулому вона надавала Apple зразки складних дисплеїв. В одній з недавніх чуток також стверджувалося, що Samsung намагається підвищити ефективність своєї роботи напередодні появи перших складних продуктів Apple шляхом інтеграції досвіду, накопиченого при створенні подібних пристроїв з 2019 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Однак джерело сьогоднішніх чуток стверджує, що останні складні панелі Samsung “ламалися за кілька днів” під час жорсткого внутрішнього тестування, що змусило Apple призупинити весь проєкт у доступному для огляду майбутньому, або, принаймні, доти, доки не буде розроблено дисплей, який відповідає високим стандартам компанії.

Згідно з публікацією видання The Information на початку цього місяця, Apple активно створює прототипи щонайменше двох складних iPhone після більш ніж п’яти років досліджень і розробок. Два прототипи iPhone, як стверджується, складаються по ширині, як мушля, але не фігурують у дорожній карті продуктів Apple на 2024 або 2025 рік. У матеріалі наголошується, що розробку складних iPhone може бути скасовано, якщо вони не відповідатимуть стандартам Apple.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.