Представлений середньобюджетний смартфон Sony Xperia 10 VI

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Компанія Sony представила новий смартфон Xperia 10 VI. Він отримав витягнутий екран із співвідношенням сторін 21:9. Діагональ OLED-дисплея дорівнює 6,1 дюйми. Екран з роздільною здатністю FullHD+ підтримує частоту оновлення 60 Гц. Від пошкоджень його захистили склом Corning Gorilla Glass Victus.

Реклама

Корпус смартфона, захищений від пилу та вологи за стандартом IP18, зробили із пластику. Матеріал наполовину складається із переробленої сировини. Усередині встановлений процесор Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1. Він отримав чотири ядра Cortex-A78 із частотою до 2,2 ГГц та чотири ядра Cortex-A55 до 1,8 ГГц. Графіку обробляє Adreno 710. Смартфон отримав акумулятор на 5000 мАг. Він підтримує швидке заряджання до 30 Вт.

У Xperia 10 VI встановлено подвійну камеру. Основний модуль на 48 Мп отримав підтримку оптичної стабілізації, і навіть дворазовий гібридний зум. Другий сенсор – 8-мегапіксельний ширококутний модуль 16 мм. Смартфон знімає 4K-відео до 30 кадр/с. Фронтальну камеру 8 Мп розмістили у верхній рамці дисплея. Також у смартфоні є слот для картки пам’яті MicroSD, роз’єм для навушників 3,5 мм.

Придбати Sony Xperia 10 VI можна у чорному, білому та синьому варіанті. Ціна починається від 399 євро за модель з 8 ГБ оперативної пам’яті та накопичувачем на 128 ГБ. Постачання смартфона стартують у середині червня. Раніше Sony також показала флагман Xperia 1VI. Він коштує на 1000 євро більше за Xperia 10 VI.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоgsmarena.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: