Мonobank пропонує 1 млн гривень українцям: деталі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Monobank запрошує всіх бажаючих взяти участь у пошуку вразливостей в їхньому застосунку. Для цього банк відкрив свій програмний код.

Про це повідомив співзасновник банку Олег Гороховський.

В Багатьох країнах є така практика –  bug bounty program – це бізнес-пропозиція для розробників, яка надає можливість отримувати компенсацію за повідомлення про помилки в продукті, – зазначив Гороховський

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Конкурс триватиме з 17 листопада 2023 року до 1 грудня 2023 року включно. Загальний призовий фонд становить 1 мільйон гривень. Таким чином бізнесмен хоче залучити якомога більше програмістів до цієї події.

Головна мета конкурсу полягає в підвищенні рівня безпеки застосунку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.