Новий iPhone 16 Pro Max претендує на звання найбільшого в історії

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Екран iPhone 16 Pro Max збільшиться у розмірах з 6,7 до 6,9 дюйма порівняно з iPhone 15 Pro Max. Про це повідомив блогер ZONE ofTECH, який опублікував болванку майбутнього айфону. Чи позначиться таке рішення на зручності для користувачів, поки що незрозуміло.

Реклама

Очікується, що більше стане і iPhone 16 Pro, екран якого підросте з 6,1 до 6,3 дюйми. Він буде вищим і ширшим за iPhone 15 Pro, але таким же за товщиною. При цьому вага пристрою збільшиться за рахунок більшого розміру.

Екрани iPhone 16 і iPhone 16 Plus повинні залишитися в колишніх розмірах – 6,1 та 6,7 дюйма.

Також, за чутками, Apple використовує технологію Border Reduction Structure (BRS) для моделей iPhone 16 Pro, яка, як очікується, призведе до зменшення розмірів рамок довкола дисплея, що дозволить збільшити його площу. Крім того, екран пристрою обіцяє стати на 20% яскравішим, збільшивши показник до типових 1200 ниток.

Якщо Apple дотримуватиметься своїх стандартних термінів, то презентація нових айфонів відбудеться у вересні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоmacrumors.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: