Які MacBook варто купувати зараз: M3 проти M2 і M1 та M3 проти M2

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Завдяки M3 Pro MacBook Pro 16 ” є ідеальним рішенням для тих, кому не вистачає потужності m1pro/m1max. До ноутбука додається кабель, зарядка потужністю 140 Вт і наклейка. 3-дюймовий MacBook Pro з M16pro поставляється в стандартній комплектації з 18 ГБ оперативної пам’яті.

Ви можете побачити результати процесора в тесті синтезу на зображенні нижче.

Якщо ви плануєте використовувати M3 Pro14 “замість MacBook Pro2” на M14 Pro, це має сенс. Але тільки в тому випадку, якщо вони коштують однаково. Результатом є та ж продуктивність і на 30% більш потужна графіка. Єдиним плюсом 3-дюймової версії MacBook Pro на M14 є яскравіший екран (яскравість понад 100 ніт). Також рекомендується використовувати версію M14 “Pro3” з 16 ГБ оперативної пам’яті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ось на що ви можете орієнтуватися при виборі MacBook.

Перш за все, про процесори М1. Їхню потужність ведучий взяв за 100% (див. таблицю на зображенні вище). Далі, М1 Pro тоді матиме 150% потужності від М1, M1 Max – 300% і M1 Ultra – 500%. Точно так само вираховуються варіанти потужності М2, M2 Pro, M2 Max, M2 Ultra, M3, M3 Pro і M3 Max. Однак не можна забувати, що існують і різні версії конкретних процесорів.

Висновок

14-дюймовий MacBook Pro з M3 – відмінне рішення для тих, хто не хоче витрачати занадто багато грошей. У M3 Pro теж покращилася продуктивність, тому ви можете брати ноутбук із цим процесором на заміну моделі з M1 Max.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.