Як використовувати смартфон без заряджання кілька днів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Заряд батареї – це найважливіший ресурс смартфона і тому багато власників роблять спроби продовжити термін дії акумулятора. 

Але далеко не завжди це вдається зробити – деякі заряджають телефон щодня.

Безумовно, якщо ви постійно дивитеся відео та граєте в ігри, то заряд довго не протримається.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Однак якщо ви використовуєте смартфон тільки для дзвінків та перевірки погоди, то є можливість користуватися ним протягом кількох днів.

Як продовжити заряд смартфона?

Насамперед потрібно вимкнути другорядні функції телефону, оскільки вони споживають заряд.

Відрегулюйте яскравість екрана – надто високий рівень споживає багато енергії. Рівень яскравості можна виставити на 30% або увімкнути автоналаштування. 

Вимкніть деякі автоматичні оновлення та заблокуйте спливаючі сповіщення. 

Також існують спеціальні програми, які зможуть знизити кількість заряду, що споживається, але важливо завантажувати такий софт тільки з перевірених джерел. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.