iPhone 16 Pro Max буде оснащений новими ширококутними та ультраширококутними камерами

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

iPhone 16 Pro Max зможе похвалитися більшим сенсором основної камери, а обидві моделі iPhone 16 Pro вперше будуть оснащені 48-мегапіксельною камерою Ultra Wide, стверджує джерело з Азії.

Реклама

За словами користувача Weibo під ніком OvO Baby Sauce OvO, основна камера iPhone 16 Pro Max буде заснована на передовому 48-мегапіксельному сенсорі Sony IMX903. У iPhone 16 Pro, навпаки, використовуватиметься той же 48-мегапіксельний сенсор Sony IMX803, що й у поточних моделях iPhone 15 Pro.

Автор витоку також стверджує, що цього року моделі iPhone 16 Pro будуть оснащені оновленою камерою Ultra Wide з 48-мегапіксельною матрицею, яка дозволить захоплювати більше світла та отримувати якісніші знімки при зйомці в режимі 0,5x, особливо в умовах недостатньої освітленості. У поточних моделях iPhone 15 Pro об’єктив Ultra Wide оснащений 12-мегапіксельною матрицею.

Це вже вдруге, коли ми чуємо чутки про те, що iPhone 16 Pro Max матиме більш сучасний сенсор основної камери. Вперше це твердження було зроблено в січні користувачем Weibo, відповідальним за витік кількох точних деталей про майбутні технології камери в iPhone.

Раніше ми також чули чутки про те, що 48-мегапіксельна камера Ultra Wide з’явиться в обох моделях iPhone 16 Pro. Вперше ця чутка з’явилася в грудні минулого року від користувача Instant Digital, який припустив, що Pro-пристрої цього року стануть першими, оснащеними двома 48-мегапіксельними сенсорами. Якщо це правда, оновлення має означати, що обидві моделі iPhone 16 Pro зможуть знімати 48-мегапіксельні фотографії ProRAW в режимі Ultra Wide.

Сьогоднішня заява підтверджує чутки і ще раз підкріплює прогноз на 2023 від аналітика Haitong International Securities Джеффа Пу, який стверджував, що iPhone 16 Pro буде оснащений 48-мегапіксельною камерою Ultra Wide.

Очікується, що майбутня лінійка iPhone 16 буде випущена приблизно в середині вересня цього року.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ