Який iPhone вибрати в 2023 році: названо найкращі варіанти для різного бюджету

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кінець осені – гарний час для купівлі чи апгрейду iPhone. Після презентації нових моделей у вересні цінник на смартфони Apple починає коригуватися: старі моделі дешевшають, а деякі пристрої взагалі виводять з обігу.

Редактори порталу Gizchina зібрав смартфони Apple, які можна сміливо брати прямо зараз.

  • iPhone 15 Pro Max – найкращий варіант для тих, кому потрібно від смартфона максимум можливостей. Якщо дивитися на характеристики попередніх моделей бренду, то можна не сумніватися, що 15 Pro Max не застаріє ще 4-5 роки. У нього найпередовіший процесор, титанова рамка, найкраща камера на ринку і акумулятор на цілий день роботи.
  • iPhone 15 – стандартний айфон 2023 року отримав суттєві оновлення, що роблять його чудовою пропозицією “за свої гроші”. Завдяки порту USB-C, оновленій камері і вирізу Dynamic Island з 14 Pro цей смартфон пропонує більш ніж достатню комплектацію.
  • iPhone 14 Pro – якщо 15 Pro Max отримав кілька унікальних функцій, то 14-а “прошка” відрізняється від 14 Pro Max тільки розміром екрана. Це все ще один з найшвидших і найдосконаліших телефонів на ринку, але в компактному корпусі на 6,1 дюйма.
  • iPhone 13 –за швидкістю роботи модель 2021 року не сильно відрізняються від новітніх флагманів, а різниці між iPhone 13 і 14 так й зовсім немає. Це головна рекомендація для тих, кому не потрібна потрійна камера, дорогі матеріали в оформленні та інші “фішки” Pro-моделей.
  • iPhone 13 Pro (б/у) – у апарата потужний процесор, який ще нескоро застаріє, передовий екран на 6,1 дюйма з підтримкою 120 Гц і 6 ГБ оперативної пам’яті. А на задній панелі знаходиться все ще одна з найкращих камер на ринку.
  • iPhone 12 – найдешевший айфон з актуальним дизайном. У нього круті характеристики навіть для 2023 року: потужний чипсет A14, 4 Гбайт оперативної пам’яті і підтримка актуальної iOS 17.
  • iPhone SE (2022) – найдешевше знайомство з екосистемою Apple. Хоч дизайн дещо застарілий, на швидкість роботи і оптимізацію це ніяк не впливає. Сам телефон вміщується в одній руці, має яскравий 4,7-дюймовий дисплей, спритний процесор і оптимальну камеру.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ЧЕРЕЗУНІАН

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.