Яка з нових відеокарт AMD покликана конкурувати з RTX 4070

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Майбутні відеокарти від AMD – Radeon RX 7700 і RX 7800 – викликають ажіотаж у світі технологій. Згідно з витоками, отриманими від інсайдера All The Watts, ці нові GPU повинні забезпечити непогану продуктивність і скласти конкуренцію пропозиціям Nvidia.

Судячи з витоків, RX 7800 буде на одному рівні або трохи повільніше RTX 4070, а RX 7700 відповідатиме RTX 4060 Ti або навіть перевершуватиме його.

Крім того, інсайдер трохи раніше розкрив можливі ціни на нові карти. За чутками, Radeon RX 7700 коштуватиме 449 доларів, а RX 7800 – 549 доларів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Однак до цих витоків слід ставитися з обережністю, оскільки вони надходять з неофіційних джерел. AMD ще не оголосила дату виходу і не підтвердила ціни на Radeon RX 7700 і RX 7800.

Проте, ці витоки викликали пожвавлення і цікавість серед геймерів і простих ентузіастів, яким не терпиться дізнатися, що ж приготувала AMD для своїх пропозицій середнього рівня в серії RX 7000.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.