П’ять найкращих нововведень iPadOS 17. Заради них ви купите iPad

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

5 червня 2023 року Apple показала майбутню iPadOS 17 та її ключові нововведення. У ході презентації були як очікувані, так і дуже несподівані новини, і в результаті ми побачили досить міцний апдейт для «яблучних» планшетів. Ось п’ять найпомітніших і найочікуваніших фішок iPadOS 17:

  • Екран блокування. Це те, чого очікували буквально все – після появи в iOS кастомізований локскрин був просто зобов’язаний прийти на iPad. Усі налаштування екрана блокування з iOS 16 тепер доступні у iPadOS 17.
  • Віджети та ефір активності. “Живі” віджети тепер також доступні на екрані блокування iPad, і ви зможете стежити за запущеними процесами в режимі реального часу. А ще звичайні віджети стали інтерактивними, тобто вони реагують на ваші дії без відкриття програми (привіт Android).
  • Здоров’я. На iPad приходить додаток “Здоров’я” і приносить повну функціональність такого з iPhone. Утиліта адаптована під великий екран та синхронізується з усіма вашими пристроями.
  • Редактор PDF та «Нотатки». Apple прокачала режим редагування PDF-файлів: тепер він може підставляти електронну адресу, номери телефонів та інші дані контактів у поля введення. А ще з’явилася можливість спільної роботи над одним PDF-файлом через «Нотатки».
  • “Постановник”. Через рік після впровадження новий режим роботи з вікнами нарешті став юзабільним. В iPadOS 17 ви можете змінювати розміри вікон так, як вам подобається, і розміщувати їх на екрані в будь-якому місці за власним бажанням. 

А на що ви чекали від iPadOS 17 для свого планшета? Чи стане вам iPad кориснішим після виходу ОС? Поділіться у коментарях.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.