Xiaomi анонсувала відразу два недорогих монітори для любителів відеоігор

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi представила нову серію ігрових моніторів – Redmi G27. Поки що в Китаї.

Ці пристрої відрізняються роздільною здатністю екранів (1080p/1440p) і назвою (G27 і G27Q). В іншому це два практично повністю однакових монітори.

Обидва мають діагональ у 27 дюймів з частотою оновлення 165 Гц. І G27, і G27Q мають час відгуку 1 мс, покриття колірного простору Delta E. Обидва монітори забезпечують глибину кольору 8 біт, а дорожча модель також отримала сертифікацію VESA DisplayHDR400.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З інших відмінностей можна відзначити, що Redmi G27 поставляється з простою підставкою, в той час як G27Q має повністю регульований варіант з можливістю нахилу і повороту на 90 градусів.

Повідомляється, що обидві моделі спочатку випустять на місцевому ринку за ціною 113 і 198 доларів. Потім пристрої планується представити і на глобальному ринку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.