Нові недорогі навушники Apple на підході. Але це не AirPods

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Авторитетний інсайдер під ніком ShrimpApplePro поділився у твіттері інформацією про те, що Apple вже запустила масове виробництво нової гарнітури для модельного ряду iPhone 15.

Йдеться про дротові навушники EarPods, які цієї осені перейдуть з конектора Lightning на USB-C, оскільки компанія планує відмовитися від використання застарілого порту у всіх пристроях модельного ряду iPhone 15.

Зараз Apple продає дві версії EarPods – з Lightning і 3,5-мм конектором.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що Apple офіційно представить серію iPhone 15 на вересневій презентації. Навушники EarPods з USB-C надійдуть у продаж приблизно в той самий час. На жаль, у комплекті їх можна не чекати, оскільки компанія відмовилася від навушників у комплекті ще 2020 року з виходом iPhone 12.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.