iPad Pro 2024 року буде набагато дорожчим за попередній

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Моделі iPad Pro з OLED-екраном 2024 року, ймовірно, будуть значно дорожчими, ніж існуючі пристрої через нові дорогі виробничі процеси.

Очікується, що в наступному році Apple випустить нові 11,1-дюймові та 13-дюймові моделі ‌iPad Pro‌ з OLED-дисплеями. На закупівлю панелей припадатиме найбільша частка матеріальних витрат. Одним із нових виробничих процесів є використання двошарової структури, яка подвоює яскравість та збільшує термін служби OLED-дисплея вчетверо.

Іншим процесом є використання LTPO (низькотемпературний полікристалічний оксид) з TFT (тонкоплівочними транзисторами шару оксидної плівки). За даними The Elec, ціна постачання OLED-панелей для існуючих 10-дюймових пристроїв становить від 100 до 150 доларів, тоді як витрати на процеси, пов’язані з виготовленням необхідних 11,1-дюймових та 13-дюймових панелей Apple, становитимуть 270 і 350 доларів відповідно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як зазначається у звіті, Apple, швидше за все, перекласти частину цих матеріальних витрат на споживача.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.