Розумний годинник Apple Watch: який вибрати для себе у 2022 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple Watch – ідеальний вибір, якщо потрібно знайти модель під свою руку та стиль. Але при виборі виникає безліч питань, адже існують не лише новинки, а й старі моделі. Всі вони мають попит і популярність. За допомогою Apple Watch можна відстежувати показники організму та розширювати можливості свого iPhone.

Вибираємо оптимальну модель Apple Watch у 2022 році. У добірці будуть не тільки новинки ринку, а й більш ранні моделі.

Apple Watch SE

Ціна: 10 999 грн.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Серія 2022 року відрізняється універсальним функціоналом та дизайном. По суті, компанія випустила гібридний годинник, де добре поєднується звичний дизайн і нові фішки серії Apple Watch Series 8. Більш того, новинка отримала всі оновлені функції і досі залишається в тренді за рахунок широкого функціоналу. Завжди можна стежити за біометричними показниками. Серія Apple Watch SE – ідеальний варіант, якщо ви не хочете витрачати гроші на яскравіший дисплей Series 8.

Apple Watch 8

Ціна: 16 999 грн.

На сьогодні Apple Watch 8 є найкращим рішенням для любителів смарт-годин та техніки від американського марення. Модель отримала більш яскравий та широкий екран, а також відмінний дизайн, який ідеально виглядає на чоловічій та жіночій руці. Розробники додали новий датчик, який зчитує температуру шкіри. Новинку навчили стежити за циклами та фертильністю, а ще розраховувати стан сну та багато іншого.

На замітку. У серії Apple Watch 8 з’явився режим енергозбереження, що дає змогу збільшувати режим роботи до 36 годин.

Apple Watch Series 8 Hermes

Series 8 Hermes створена для справжніх поціновувачів, коли вирішують не гроші чи технології, а чудовий дизайн. Фактично цей смарт-годинник отримав аналогічну Series 8 начинку, але розробники використовували хай-тек стиль, додали унікальні циферблати та шкіряні ремінці. До речі, останні виконані вручну, що додає розкоші виробу. Коштують годинники дорожче, але за стиль треба платити.

Apple Watch Ultra

Ціна: 39 999 грн.

Смарт-годинник для справжніх екстремалів та професійних спортсменів. Apple Watch Ultra отримали титановий корпус та великий дисплей, закритий сапфіровим склом. З цим годинником можна занурюватися на глибину до 40 метрів і не бояться жодного бруду. Проте чимось доведеться пожертвувати. У цьому випадку йдеться про габарити. Модель вийшла великою та громіздкою, тому навряд чи підійде для жіночої руки.

Також рекомендуємо розглянути бюджетну модель Apple Watch Series 3. Смарт-годинник хоч і відрізняється функціоналом, але досі отримує оновлення. Найкраще рішення для тих, хто не готовий платити великі гроші.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.