Розкрито ціни та дизайн довгоочікуваних новинок Xiaomi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

1 грудня компанія Xiaomi проведе презентацію, на якій буде представлено лінійку флагманських смартфонів Xiaomi 13 та ще кілька новинок. Сайт 91mobile розкрив подробиці про два з них — смарт-годинник Xiaomi Watch S2 і TWS-навушники Xiaomi Buds 4.

Стало відомо, як виглядатимуть ці навушники і годинники, а також те, за якими цінами Xiaomi продаватиме їх у Китаї.

Годинник Xiaomi Watch S2 отримає приблизно такий самий дизайн, як у Xiaomi Watch першого покоління. У них круглий циферблат із кольоровим AMOLED-екраном, сталевий корпус, є GPS-модуль та підтримка голосового зв’язку через Bluetooth. Вийдуть дві версії – з корпусом 42 та 46 мм. Орієнтовна ціна – 999 юанів (близько 5 000 гривень).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Навушники Xiaomi Buds 4 отримають дизайн, що чимось нагадує Apple Airbuds і зарядний чохол обтічної форми. У них форма «затичок» і є вбудовані мікрофони, але, швидше за все, відсутня активна система шумоподавлення, яка була у Xiaomi Buds 3. Очікується, що вони коштуватимуть приблизно 600 юанів (приблизно 3000 гривень).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.