Скільки потрібно тримати телефон у рисі, щоб він висохнув

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В інтернеті часто можна зустріти пораду покласти промоклий телефон у рис.

І це справді допомагає, якщо зробити все правильно. Розповідаємо, як врятувати телефон, що впав у воду, за допомогою рису.

Скільки потрібно тримати промоклий телефон у рисі

Після падіння у воду гаджет потрібно протерти серветками, розібрати, витягти всі знімні елементи, ще раз протерти і потім класти в рис. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Щоб спосіб спрацював, ємність із рисом обов’язково потрібно закрити. Якщо цього зробити, ефективність сушіння знизиться.

Телефон потрібно розмістити таким чином, щоб вода стікала донизу.

Тримати гаджет у рисі потрібно щонайменше 12 годин, а краще добу.

Потрібно розуміти, що сушіння в рисі не гарантує 100-відсотковий результат. Цей спосіб лише відстрочить загибель пристрою, так що краще звернутися в сервісний центр.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.