WhatsApp почне автоматично відключати повідомлення про нові повідомлення в чатах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Портал WABetaInfo повідомив, що в оновленні бета-версії WhatsApp для Android 2.22.23.9 з’явилася цікава функція: месенджер може автоматично відключати повідомлення про нові повідомлення в чатах. Так телефон буде менше за вас турбувати.

На знімку екрана показано, що WhatsApp буде видавати попередження про те, що повідомлення з чату автоматично відключені. Це буде поширюватися на великі групи, в яких повідомлення можуть надходити надто часто.

Можливість автоматично «м’ютити» великі групові чати, щоб зменшити кількість повідомлень, стала доступна деяким бета-тестерам, і найближчими днями з’явиться у більшої кількості користувачів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.