Microsoft додала в меню “Пуск” Windows 11 нав’язливу рекламу, яку не можна відключити

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Користувач Twitter під ніком Albacore опублікував у своєму акаунті знімки нової функції, яка нещодавно з’явилася в меню «Пуск» Windows 11.

У меню завершення сесії з’явилася реклама хмарного сервісу OneDrive, яку неможливо вимкнути. Нарівні з кнопками виходу з акаунта Windows та зміни налаштувань з’явилося меню «Зроби бекап своїх файлів». При натисканні кнопки запускається не функція, а користувача перекидає на сайт OneDrive із пропозиціями послуг сервісу.

Albacore назвав цю рекламу спамом, тому що її неможливо вимкнути. І немає налаштувань, щоб деактивувати кнопку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Але з’явилася нова кнопка не всі користувачі. Можливо, це експеримент, який проводить Microsoft для перевірки затребуваності у користувачів подібної функціональності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.