WhatsApp покращив групові чати та відеодзвінки. Тепер можна зібрати до 1024 осіб одночасно

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У WhatsApp з’явилася нова функція Communities. Вона дозволяє створювати невеликі групи усередині великих групових чатів. У такому випадку можна спілкуватися або в загальному чаті, або в невеликій групі, яка є частиною цього чату.

Наприклад, школи можуть створити один загальний груповий чат, а всередині нього будуть групи класів, в яких можуть спілкуватися учні та вчителі.

Також WhatsApp збільшив ліміти. У груповому чаті можуть брати участь максимум 1024 особи. У групових відеодзвінках тепер можуть спілкуватися 32 особи.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.