Скільки оперативної пам’яті в нових iPad 2022 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фінальна бета-версія Xcode 14.1 підтвердила обсяг оперативної пам’яті нових гаджетів, які Apple анонсувала у вчорашніх прес-релізах.

Тепер ми точно знаємо, що оновлена ​​приставка Apple TV 4K та iPad 10 покоління отримали по 4 ГБ ОЗП. Це на 1 ГБ більше, ніж у їх попередниках. Практика показує, що для стабільної роботи планшетів і запуску важких ігор на iPadOS 4 ГБ оперативної пам’яті цілком достатньо, хоча пристрої на Android з таким обсягом важко справляються з десятком вкладок в браузері. До речі, iPad Air 2020 оснащений таким же чіпом A14 Bionic з 4 ГБ ОЗП і він впевнено тягне монтаж роликів в 4K і роботу з величезними файлами в графічних редакторах.

Інші новинки – 11-дюймові та 12,9-дюймові iPad Pro – залишилися без змін. Вони отримали по 8 ГБ ОЗП в моделях зі 128/256/512 ГБ пам’яті та 16 ГБ у конфігураціях з 1/2 ТБ.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.