Додаток «Приват24» оновили: додали нові функції та можливості

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

І знову про оновлення програми для підприємців, які користуються послугами ПриватБанку. Йдеться про мобільний додаток «Приват24 для бізнесу» та про кілька новинок, які в ньому заробили. Детальніше розповідаємо нижче.

Якщо ви підприємець, який працює з валютою, це оновлення вам знадобиться, адже воно стосується повідомлень про відкриття торгової сесії. Зокрема, зараз ви зможете перейти в мобільному додатку до розділу «Налаштування», зокрема «Налаштування повідомлень» і там у пункті «Сповіщення про торгову сесію» налаштувати повідомлення у вигляді пуш-повідомлень, яке ви отримуватимете після відкриття торгової сесії, а також про роботу продовженої торгової сесії.

Налаштування push-повідомлень про відкриття торгової сесії у Приват24 Бізнес від 25.08.22.

 

 

Крім того, стає доступним еквайринг. Фізичні особи підприємці та юридичні особи можуть підключити цю послугу, підписавши відповідну заяву у додатку Приват24 для бізнесу. Шлях буде наступний – у меню відповідного підприємства відкрити розділ Електронний документообіг, далі Банк та поставити електронний підпис на Правилах надання послуг еквайрингу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Підключення еквайрингу в Приват24 Бізнес від 25.08.22.

І ще одне оновлення стосується розрахунків із бюджетом, тобто з’явилася нова вкладка Бюджет. У цьому розділі ви можете відстежувати сплату своїх податків, перевіряти чи є заборгованість, переплата тощо. А цей пункт справді дуже корисний.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.