Представлений realme 9i: швидкий дисплей, містка АКБ і ціна менше $190

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новинка бренда під назвою realme 9i з оригінальним дизайном камери заповнила середній ціновий сегмент. Аппарат отримав процесор MediaTek Dimensity, яскравий дизайн і актуальні характеристики.

IPS-дисплей новинки діагоналлю 6,6 дюйма має дозвіл Full HD+, частоту оновлення 90 Гц і каплевидний виріз для селфи-датчика на 8 Мп. Смартфон побудований на базі мобільного процесора MediaTek Dimensity 810 і представлений у двох конфігураціях пам’яті: 4/64 ГБ і 6/128 ГБ (можлива установка карт microSD до 2 ТБ). Акумулятор ємністю 5000 мАг підтримує швидку 18-ватну зарядку через порт USB Type-C.

На задній панелі пристрою розмістилися три камери: основна 50-мегапіксельна з діафрагмою f/1.8 і п’ятилінзовий об’єктив, а також «портретник» на 2 Мп і макромодуль з таким же дозволом і фокусуванням з відстанню від 4 см. Сканер відпечатків пальців у гаджета встроен в кнопку живлення. У якості прошивки виробник вибрав оболонку realme UI 3.0 на базі Android 12. Товщина корпусу смартфона становить 8,1 мм, вага — 187 грамів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

realme 9i в кольорах Soulful Blue, Rocking Black і Metallica Gold вийде 24 серпня за ціною $188 за продаж версії 4/64 ГБ, а модифікація 6/128 ГБ обійдеться покупцям за $215.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.