GearBest влаштовує розпродаж смартфонів Xiaomi і не тільки

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Ні для кого не секрет, що Xiaomi випускає якісні недорогі смартфони, які користуються завидною популярністю в Україні. Найдешевше, як правило, купувати їх в китайських онлайн-магазинах, але якщо дочекатися розпродажів, які зазвичай влаштовують напередодні великих свят, можна урвати заповітний пристрій ще дешевше. І не тільки від Xiaomi, а й від інших відомих китайських виробників.

Реклама

Онлайн-магазин GearBest влаштовує розпродаж, в рамках якого можна, наприклад, придбати новенький Redmi 5 Plus з 3 ГБ оперативної пам’яті і 32 ГБ вбудованої всього за 4,800 гривень. Девайс має 5,99-дюймовий дисплей зі співвідношенням сторін 18: 9 і роздільною здатністю FullHD + (2160 x 1080 пікселів), процесор Snapdragon 625, акумулятор на 4000 мАг. Акція вже почалася і триватиме до 00:00 1 березня (за київським часом).

Або ось, бюджетник Redmi Note 5A можна урвати за 5,830 тис. гривень замість звичайної ціни. Так, технічні характеристики у смартфона не флагманські (2 ГБ оперативної пам’яті і 16 ГБ вбудованої), але за ці гроші складно знайти кращу пропозицію.

У розпорядженні нашої редакції виявилися і секретні купони на популярні китайські смартфони. Так, OUKI10 дає можливість придбати OUKITEL K10 за ціною близько 8,600 тисяч гривень (поспішайте, кількість обмежена), а NUBIAZ17M надає дуже хорошу знижку на смартфон Nubia Z17 Mini 4G, який вартує близько 6 тисяч гривень .

Ну а якщо хочеться «гульнути», радимо звернути увагу на OnePlus 5T, який також бере участь у розпродажі за ціною 14 300 гривень . Цей смартфон не потребує представлення: як то кажуть, за такою ціною треба брати.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ