Як створити кілька акаунтів у TikTok

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Місячна аудиторія TikTok становить уже понад півтора мільйона користувачів, що робить цю соцмережу однією з найпопулярніших серед рекламодавців. Але, щоб охопити якомога більше сегментів клієнтів з різних регіонів, одного акаунту для роботи недостатньо. Розповідаємо, як обійти обмеження і безпечно створювати десятки та сотні акаунтів у TikTok.

Реклама

Особливості реєстрації в TikTok

Насправді соцмережа дає одному користувачу змогу мати декілька акаунтів. Водночас вона ефективно виявляє мультиакаунтинг і обмежує охоплення. Проте тут завжди можна створити другий чи третій акаунт у розділі Settings and Privacy — Switch account — Add account. Проте пам’ятайте, що під час кожної наступної реєстрації потрібно вказувати номер телефону або email, які раніше не використовувалися для створення акаунтів на цій платформі.

Інші методи реєстрації кількох акаунтів передбачають:

  • використання різних пристроїв (смартфон, комп’ютер і ноутбук);
  • дублювання застосунків у смартфоні, якщо в ньому передбачено таку функцію;
  • використання емуляторів Android чи iOS.

Кожен із цих варіантів дієвий, хоча не цілком безпечний — ви можете опинитися в тіньовому бані й упродовж тривалого часу навіть не помічати цього. Проте є більш просунуте рішення — створення великої кількості акаунтів за допомогою антидетект-браузера, який маскує цифровий відбиток.

Безпечний мультиакаунтинг

Прикладом антидетект-браузера, який підтримує можливість множинних реєстрацій є Octo Browser. Стандартно він дає змогу створювати профілі чотирма способами:

  • швидкий профіль;
  • з докладним налаштуванням;
  • відповідно до раніше створеного шаблону;
  • масове (до 100 одночасно) створення профілів.

Для безпечнішої роботи з платформою TikTok також можна залучити проксі-сервер. У парі з антидетект-акаунтом вони допоможуть замаскувати реальну IP-адресу та замінити її на іншу.

Оскільки популярна соціальна мережа довіряє насамперед віртуальним профілям з cookies, в Octo Browser передбачено можливість їх завантаження. Крім того, цей антидетект-браузер дає змогу працювати групам користувачів, надаючи різні доступи різним членам команди, редагувати профілі в процесі роботи, ставити завдання і нагадувати про них в автоматичному режимі.

Отже, за допомогою антидетект-браузера на зразок Octo Browser можна не тільки створювати десятки унікальних акаунтів у TikTok, а й ефективно керувати ними без жодного ризику потрапити до тіньового бану.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ