Xiaomi вказала у своєму тизері нову назву майбутнього флагманського процесора від Qualcomm

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Існувало припущення, що Qualcomm продовжить використовувати послідовну номенклатуру для своїх процесорів, і наступником Snapdragon 8 Gen 3 стане Snapdragon 8 Gen 4. Однак, завдяки тизеру, присвяченому запуску Xiaomi 15, стало відомо, яке ім’я може отримати новий чіпсет.

Реклама

Перед анонсом Snapdragon X Elite чутки припускали наявність процесора Snapdragon 8cx Gen 4, оскільки вважалося, що Qualcomm назве нове покоління саме так, щоб продовжити лінійку після Snapdragon 8cx Gen 3. Але замість цього з’явилася модель під назвою Snapdragon X Elite. Що ж стосується Snapdragon 8 Gen 4, його офіційний анонс очікується вже наступного місяця, і тизер Xiaomi 15, який планується до випуску на китайському ринку, вказує на назву цього чіпсета.

Схоже, що новий 3-нм чіпсет від Qualcomm замість очікуваної назви Snapdragon 8 Gen 4 отримає назву Snapdragon 8 Elite, що пов’язано з аналогією до Snapdragon X Elite. За даними тизера, запуск Xiaomi 15 відбудеться 23 жовтня, що натякає на те, що анонс Snapdragon 8 Elite відбудеться раніше.

Ймовірно, Qualcomm також працює над більш продуктивною версією цього чіпсета, яка, можливо, буде названа Snapdragon 8 Plus, як це було з Snapdragon 8 Gen 3. Остаточні назви поки не затверджені, а офіційне оголошення очікується наступного місяця.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ