iPhone 16 Pro Max провалив тест на міцність

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Моделі iPhone 16 і iPhone 16 Pro отримали значні оновлення як у дизайні, так і в технічному оснащенні, зокрема покращено ремонтопридатність. Одним із головних удосконалень стала можливість легкої заміни акумулятора, яку тепер можна виконати менш ніж за 90 секунд, згідно з останніми тестами. Проте, попри ці покращення, надійність скла Ceramic Shield залишається проблемою. Воно, як і раніше, вразливе до пошкоджень як на передній, так і на задній панелях. Новий тест на падіння підтвердив, що iPhone 16 Pro Max так само схильний до руйнування, як і попередні моделі.

Реклама

Щорічний тест на падіння, проведений компанією Allstate, виявив, що скло Ceramic Shield на iPhone 16 Pro Max розбивається так само легко, як і в попередників. Хоча друге покоління технології має поліпшену керамічну вставку для підвищення міцності, скло залишається схильним до тріщин. Це особливо помітно у більших моделях, які мають більше слабких місць через більші розміри.

Під час тестування iPhone 16 Pro Max був скинутий з висоти двох метрів у різних положеннях — обличчям та спиною вниз. Титанова рамка пристрою витримала кілька ударів із невеликими вм’ятинами, але заднє скло розбилося вже при першому падінні. Хоча деякі внутрішні компоненти залишилися працездатними, камера отримала серйозні пошкодження, через що смартфон став непридатним для використання. Водночас, сенсори залишилися функціональними, що свідчить про можливість відновлення пристрою після ремонту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ