Новий аксесуар для розумного дому від Apple може отримати «квадратний» дисплей

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

З’явилися чутки, що Apple працює над новим розумним дисплеєм, який буде схожим на iPad і призначений для управління домашніми пристроями, сумісними з HomeKit та Matter. Інформація про цей пристрій вже кілька років з’являється в мережі, і нещодавно стали відомі нові деталі щодо його можливого дизайну.

Реклама

Згідно з 9to5Mac, майбутній пристрій для дому під назвою «HomeAccessory» матиме квадратний дисплей, що відрізнятиме його від iPad з його прямокутним екраном. Раніше Марк Гурман з Bloomberg описував цей пристрій як схожий на iPad, з функціями від ‌iPad‌, ‌HomePod‌ і ‌Apple TV‌. Також згадувався простіший варіант HomePod з екраном.

Однак, 9to5Mac зазначає, що поки невідомо, чи збережеться цей квадратний дизайн у фінальній версії продукту. Крім того, пристрій може бути оснащений вбудованою камерою для FaceTime і здатний розпізнавати жести та різних користувачів за персоналізованими запитами. Він також зможе запускати додатки та відтворювати медіа, подібно до ‌Apple TV‌, а також служити приймачем ‌AirPlay‌, як ‌HomePod‌.

На початку цього року MacRumors виявили сліди HomeAccessory в коді серверів Apple. Цей пристрій працюватиме на базі модифікованої версії tvOS і матиме чіп A18. Є ймовірність, що пристрій вже близький до релізу.

Завдяки чіпу A18 або його новішій версії пристрій зможе підтримувати функції Apple Intelligence та покращену Siri, яку Apple планує представити у 2025 році. Раніше повідомлялося, що новинка вийде не раніше 2025 року, але за даними 9to5Mac, вона може з’явитися вже наступної весни.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ