Amazfit GTR 4 та Amazfit GTS 4 засвітилися на офіційних рендерах до презентації

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Портал GSM Arena поділився ексклюзивними зображеннями майбутніх розумних годинників Amazfit GTR 4 та Amazfit GTS 4, а також розкрив їх ключові технічні характеристики.

Обидві моделі годинника отримають майже ідентичні компоненти, а основною відмінністю стане їх дизайн.

Amazfit GTR 4 отримають круглий 1,43-дюймовий AMOLED-екран з роздільною здатністю 466×466 пікселів та функцією Always-on Display (AoD), корпус з алюмінієвого сплаву та батарею ємністю 475 мАг.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Amazfit GTS 4 запропонують прямокутний 1,75-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 390×450 пікселів та AoD, а також алюмінієвий корпус та акумулятор на 300 мАг.

Виробник оснастить обидва девайси анімованими циферблатами, функцією відстеження понад 150 спортивних режимів, дводіапазонним GPS, а також динаміками та мікрофонами для дзвінків по Bluetooth та відтворення музики.

Годинник також отримає новий оптичний датчик 4PD BioTracker 4.0 PPG, який забезпечить більш точні вимірювання частоти серцевих скорочень, кисню в крові та рівня стресу.

Очікується, що Amazfit випустить нові моделі смарт-годин найближчим часом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.