“Дія” допоможе оформити українцям деякі дозволи

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Народні депутати України внесли зміни до законодавчих актів, що регулюють питання тимчасового виїзду дітей за межі країни. Законопроект №6146 передбачає оформлення згоди одного з батьків на виїзд дитини, якій менше 16 років, за допомогою програми «Дія». Раніше для цього потрібна була нотаріально засвідчена письмова угода іншого батька.

Нардепи пояснили своє рішення тим, що один із батьків не завжди встигає подати оперативно свій дозвіл на виїзд дитини через те, що може проживати за кордоном чи в окупації. Крім того, буває таке, що хтось із батьків припиняє спілкування з дитиною, тому від неї неможливо отримати дозвіл або зовсім звернутися до неї.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.