Мінцифри розповіло, чи запровадять в Україні цифровий військовий облік

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Міністерство цифрової трансформації поки не працює над військовим обліком для військовозобов’язаних, зокрема жінок, у цифровому форматі.

На запитання «Чи буде призов для жінок цифровим? Про це якось казав міністр оборони Олексій Резніков. Якщо так, про які послуги може йтися і чи є вже розробки?» представник Мінцифри Мстислав Банік заявив, що ніяких розробок у цьому напрямку не ведеться.

Керівник із розвитку електронних послуг у Міністерстві цифрової трансформації України Мстислав Банік в інтерв’ю Вікна:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розробок поки що ніяких немає. Насправді є велика кількість професій, які є військовозобов’язаними. Але річ в чому: під час воєнного стану призову підлягають не лише військовозобов’язані чоловіки, а й усі військовозобов’язані в цілому. Тому на рівні міністерства могли у такий спосіб уточнити цю інформацію.

Банік також додав, що повісток до військкомату у Дії поки не буде.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.