Apple та OpenAI всіх здивують на WWDC 10 червня

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Apple планує насамперед використовувати підхід із використанням штучного інтелекту, вбудованого безпосередньо у пристрої iPhone. Проте компанія також має намір надавати послуги на базі хмарних технологій.

Реклама

Журналіст Марк Гурман з Bloomberg повідомив, що OpenAI в даний час “докладає зусиль, щоб гарантувати можливість обробки значно збільшеної кількості користувачів після анонсу на WWDC та запуску сервісу на iPhone”.

Раніше з’являлися повідомлення про те, що Apple перебуває на заключній стадії переговорів про впровадження чат-бота від OpenAI до операційної системи iOS 18. Ці переговори пройшли успішно. Також повідомлялося, що Apple вела переговори з Google щодо включення до iPhone чат-бота LaMDA, але не досягла домовленості.

Крім інтеграції рішень від OpenAI, iOS 18 також очікується поява функцій підсумовування повідомлень iMessage і веб-сторінок з використанням можливостей штучного інтелекту. Ці інструменти зможуть автоматично отримувати ключову інформацію з тексту та формувати короткі резюме.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: