iPhone 17 Ultra отримає дизайн в стилі Google Pixel 8 Pro

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Apple планує кардинально змінити дизайн iPhone 17 Ultra, взявши на озброєння ідеї від Google із її Pixel 8 Pro.

Реклама

З моменту запуску iPhone 12 дизайн лінійки залишався майже незмінним, але тепер Apple може змінити розташування камер і загальне компонування пристрою.

iPhone 17 Ultra буде мати значні зміни у дизайні, включаючи переміщення камер з лівого боку пристрою до центру. Камери будуть розташовані горизонтально, що надасть пристрою симетричного вигляду та усуне хиткість на плоскій поверхні.

Згідно з інформацією, новий iPhone 17 Ultra замінить модель Plus у лінійці. Він матиме 6.5-дюймовий екран та більш тонкий алюмінієвий корпус.

Усередині пристрою буде встановлено потужний чіп A19. На передній панелі очікується вузький Dynamic Island, що дозволить зменшити його вплив на екран та покращити роботу фронтальної камери.

Очікується, що iPhone 17 Ultra буде представлений у ІІ половині 2025 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоwccftech.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: