Кабінет міністрів обмежив роботу онлайн-казино

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Кабінет міністрів ухвалив постанову про протидію негативним наслідкам функціонування азартних ігор у мережі Інтернет. Вона діятиме до набрання чинності новим законом, який Верховна рада поки що прийняла лише в першій дії.

Реклама

Про це повідомляє  РБК-Україна  з посиланням на постанову від 17 травня 2024 року  №566 .

Згідно з документом обмежена реклама азартних ігор із символікою Збройних сил та інших військових формувань.

Також постановою встановлено, що:

  • Реєстрація організатором онлайн-гемблінгу декількох клієнтських акаунтів для одного гравця заборонена;
  • Під час онлайн-гемблінгу організатор вводить обов’язкову перерву для кожної азартної гри гравця після реєстрації гравця в онлайн-системі або отримання ставки.:
    • ліміть коштів, які гравець бажає витрачати на азартну гру протягом певного часу (добу, тижня, місяця), та встановити йому обраний ліміт з можливістю його зміни не частіше ніж один раз на місяць;
    • максимальному часу безперервної участі гравця в азартній грі протягом доби та максимального часу його участі протягом тижня та встановити обраний час участі у грі.

Обмеження доступу до веб-сайтів, на яких організовуються азартні ігри, правозастосування або доступ до них надаються без відповідної ліцензії шляхом блокування доменних імен.Це здійснюється Державною комісією, яка здійснює державне регулювання в галузі електронних комунікацій, радіочастотного спектру та поштових послуг.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: